Ο Δημήτρης Παπάζογλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον πατέρα του αποκαλύπτοντας ότι δεν τον είχε αναγνωρίσει ως παιδί του.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι το επίθετο είναι της μαμάς του ενώ μίλησε για όσα τον στιγμάτισαν στα παιδικά του χρόνια.

«Το επίθετο είναι της μαμάς μου», δήλωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου

«Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε. Όλο αυτό που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά.

Το μόνο καλό σε εμένα -τώρα μπορώ να το λέω με την πείρα της ζωής, την ηλικία και την διαδρομή που έχω κάνει- ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρα όλα αυτά μέσα μου για να έχω ψυχολογικά.

Έχει πεθάνει. Πήγα εγώ κι έβαλα το όνομά του. Τότε που γεννήθηκα, δεν δέχονταν να μην υπάρχει όνομα πατρός. Μετά που χρειάστηκε να βγάλω ταυτότητα, δεν ήξερα γραφειοκρατικά τι συνέβαινε κι έλεγα ωραία, αφού π.χ. τον πατέρα μου τον λένε Θανάση, θα βάλω κι εγώ Θανάσης. Το επίθετο είναι της μαμάς μου. Όταν δεν έχεις αναγνωριστεί, είναι μοιραίο. Αλλά έχω ωραίο επίθετο», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ