Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε ο Χρήστος Βαλαβανίδης με τη σύζυγό του Ασπασία Κράλλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο ηθοποιός εμφανίζεται αυτή τη σεζόν στο θέατρο Μικρό Άνεσις και στην παράσταση «Λίγο ακόμα».

Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση με τη σύντροφό του: «Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό και φυσικά είχαμε αγάπη που μας κράτησε μαζί. Ένας ηθοποιός πρέπει να είναι μορφωμένος και εκπαιδευμένος, δεν μπορεί ένας άσχετος να γίνει ηθοποιός. Έπαιζα σε ένα σίριαλ, είχα μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μέσα στο αμάξι και αντιστάθηκα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης μάλιστα, συνέχισε μιλώντας για το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρος Ρήγα και Δημήτρης Αποστόλου: «Όσοι μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει, είναι θνησιγενείς, θα ”μαραθούν” κάποια στιγμή και θα φύγουν. Αποχώρησα από παράσταση χωρίς να τσακωθώ, πρωτοφανές για τον χαρακτήρα μου, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα, Σε παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου, ο ένας εκ των δύο άμουσος και φάλτσος προσπαθούσε να με μάθει να τραγουδάω. Επίσης, ο ίδιος με ένα ταλέντο δεύτερης διαλογής, ήθελε να με μάθει να παίζω. Στο παρελθόν ήμουν πολύ πιο οξύθυμος, είχα ατυχίες προσωπικές υγείας και κατάλαβα την ματαιότητα των εγκοσμίων» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ