Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου η είδηση ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της δημοσιογράφου Μπουλέντ Κανκουρτ στην Sabah στο οποίο έγραφε: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να γίνει πατέρας. Η σύντροφος του 53χρονου, Αΐσα είναι έγκυος. Αυτή τη φορά μάλιστα ο Ιλιτζαλί θα γευτεί διαφορετικά την πατρότητα. Ο λόγος είναι ότι για πρώτη φορά μετά τις τέσσερις κόρες του, θα γίνει πατέρας ενός αγοριού».

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν άργησε να διαψεύσει την είδηση. Ο δημοσιογράφος Μέχμεν Ουστούντα από την τουρκική ιστοσελίδα Hurriyet επικοινώνησε με τον Τούρκο παραγωγό ο οποίος αρνήθηκε ότι πρόκειται να γίνει πατέρας ενώ τόνισε ότι η σύντροφός του έχει αναστατωθεί που βρέθηκε στο επίκεντρο με τη συγκεκριμένη ψευδή είδηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του ενώ έχει και μια εγγονή. Η μεγαλύτερη κόρη του είναι η 33χρονη Μπανού την οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη Σεντά Μπασμπούγ. Ακολούθησαν η 19χρονη Λεϊλά και η 16χρονη Γιασμίν από τον γάμο του με την Ζεϊνέπ. Τέλος από τον γάμο του με την Σεϊμα Σουμπασί απέκτησε την 9χρονη Μελίσα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ