Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του Ηappy Day. Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε στον Γιώργο Γιαννούλια.

Ο παρτενέρ της Μαριάντας Πιερίδη, μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα απίστευτο σκηνικό που βίωσε σε πρώτο ραντεβού: «Είναι γνωστή κυρία, δεν θέλω να πω το όνομά της. Κάτι είχε πάρει, δεν μπορώ να ξέρω τι. Είχαμε πάει για φαγητό, έπιανε τα μακαρόνια μέσα από το πιάτο, τα σήκωνε, τα κοίταγε και τα άφηνε στο πιάτο. Είχε γίνει χάλια. Είπα μέσα μου “Κάτι συμβαίνει εδώ, που δεν είναι φυσιολογικό{», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Όταν ήρθα πιο κοντά της, έβαλε τις φωνές. Φώναζε: βοήθεια, ποιος είναι αυτός ο άγνωστος που ήρθε εδώ μαζί μου; Τη ρώτησα: “Είσαι σίγουρα καλά;”. Μου έλεγε ότι θα πάρει την αστυνομία, γιατί είμαι άγνωστος και ήρθα δίπλα της… Μου έστειλε μετά από ένα τρίμηνο και μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν απάντησα, δεν υπήρχε και λόγος».

Μάλιστα ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε και στον γάμο του με τη Μαρία Αντωνά: «Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί, θα τη μάθετε κι εσείς σύντομα. Είμαστε στα τελευταία πράγματα του σχεδιασμού, οπότε προχωράμε…».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ