Η εκπομπή «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα έκανε πρεμιέρα το Σάββατο. Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» της Δευτέρας, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να πει την άποψή του. Ο ίδιος βέβαια διευκρίνισε ότι και η παρουσιάστρια του είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά και ότι η κριτική του είναι εποικοδομητική.

Σε σχέση με τα νούμερα τηλεθέασης, ο παρουσιαστής τόνισε ότι η εκπομπή «παίζει σε ελεύθερο έδαφος» λόγω της έλλειψης ουσιαστικού ανταγωνισμού.

«Την είδα την εκπομπή, είναι σε όλα τα επίπεδα ό,τι πιο παλιό υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Παμπάλαιο. Oι ρουμπρίκες υπάρχουν από τα παλιά. Και τη μια μέρα και την άλλη στηρίζονται σε 5 ρουμπρίκες» είπε αρχικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικο σχολίασε και τις πρώτες δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα ότι περνάνε πολύ καλά στην εκπομπή: «Εμείς που τη βλέπαμε δεν περάσαμε καλά. Το να περνάς μόνος σου καλά… Πρέπει να περνάμε καλά αλλά αυτό να περνάει από τις κάμερες και να περνάει και ο κόσμος καλά. Αυτό φαίνεται και ποιοτικά και ποσοτικά. Ποσοτικά είναι τα νούμερα, ποιοτικά είναι η κριτική που θα σου κάνουν. Είναι λεπτά τα αισθήματά μου απέναντι σε ένα χαρούμενο πλάσμα, όλα αυτά που έχω πει είναι μέρος εποικοδομητικής κριτικής. Δεν έχω τίποτα με τον ΑΝΤ1, αγαπάω πολύ την κα Λάτσιου που είναι υπεύθυνη και τον Λάγιο τον εκτιμώ και η Ελίνα μου είναι συμπαθέστατη. Αυτοί που έφτιαξαν την εκπομπή ποίησαν τραγικό λάθος» ανέφερε.

Δείτε τα βίντεο στο Ζnews.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ