Από τα πρώτα πράγματα που φροντίζουν οι μέλλοντες γονείς για τον ερχομό των παιδιών τους είναι το παιδικό δωμάτιο. Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο Άκης Πετρετζίκης που έχει ήδη ετοιμάσει τον χώρο που θα υποδεχτεί τον νεογέννητο γιο του.

Ο γνωστός σεφ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποια από τα αντικείμενα που θα υπάρχουν στο δωμάτιο του “Πετρετζίκης junior N1”. Αποκάλυψε μάλιστα πως η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει την 38η εβδομάδα της κύησης της και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ποια είναι η γυναίκα που θα φέρει στον κόσμο τον γιο του

Παρόλο που ο Άκης Πετρετζίκης φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα την προσωπική του ευτυχία, δεν θα μπορούσε η σύντροφός τους να μην τραβήξει πάνω της την προσοχή. Ωστόσο, δεν είναι πολλά αυτά που ξέρουμε μέχρι στιγμής για εκείνη. Νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, γνώρισε τον γνωστό σεφ μέσα από τα social media. Λίγο μετά τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης, άρχισαν να αναζητούν σπίτι στα νότια προάστια για να στεγάσουν τη νέα τους οικογένεια.