Όπως πολλοί celebrities έτσι και η Ντορέττα Παπαδημητρίου θέλησε να χαρεί το χιόνι στην Αττική. Οι χρήστες του διαδικτύου αλλά και οι Έλληνες celebrities έσπευσαν να μοιραστούν τα πρώτα στιγμιότυπα τους από τα χιόνια στα social media, μεταξύ αυτών και η παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα social media μοιράζοντας στιγμές της προσωπικής και της επαγγελματικής της ζωής. Έχει δύο γιους, τον Διονύση και τον Φίλιππο, από το γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη. Η ίδια σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τους γιους της, καθώς αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας όταν πρόκειται για τα παιδιά της.

Και μπορεί η ίδια να μοιράζεται καθημερινές στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, όμως σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες με τους δύο γιους της, καθώς αποφεύγει διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας όταν πρόκειται για τα παιδιά της.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα απαθανάτισε τις όμορφες στιγμές στο χιόνι με την οικογένεια της και μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Οι νιφάδες του χιονιού είναι σαν φιλάκια από τον ουρανό. Βγήκαμε να μαζέψουμε μερικά», έγραψε συγκεκριμένα κάτω από την ανάρτησή της.

Η χιονιάς ξεκίνησε στην Αττική νωρίτερα από ότι αναμενόταν. Οι προβλέψεις έλεγαν ότι η χιονόπτωση θα ξεκινήσει από το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο η κακοκαιρία «Ελπίδα» άρχισε να δείχνει από νωρίς το πρωί τα «δόντια» της.

Το χιόνι φέρνει χαρά σε όλους και δημιουργεί τη διάθεση να παίξεις σαν παιδί λίγο χιονοπόλεμο. Ωστόσο, πέρα από τις όμορφες εικόνες που βλέπουν, πολλοί είναι εκείνοι που εφιστούν την προσοχή, για όσους προτίθενται παρά τις προειδοποιήσεις από την Πολιτική Προστασία να κινηθούν στους δρόμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ