Η φιλία τους μετράει χρόνια ενώ τα τελευταία χρόνια κάθε καλοκαίρι πάνε διακοπές μαζί. Μιλάμε για την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Θεοχάρη.

Φέτος, οι τρεις τους έκαναν ένα μεγάλο summer tour σε Κυκλάδες, Πάρο και Σκιάθο η τριάδα κατέληξε στα Κουφονήσια, για ένα πιο εναλλακτικό στυλ διακοπών.

Οι τρεις γυναίκες είναι κάτι παραπάνω από αυτοκόλλητες ενώ οι κοινές τους διακοπές κάθε χρόνο συνοδεύονται από δεκάδες στιγμιότυπα μέσα και έξω από το νερό. «Οι τρεις χάριτες» όπως αυτοχαρακτηρίζονται οι φίλες δεν σταματούν να ποζάρουν με τα μαγιό τους σε παραλίες και αξιοθέατα αποδεικνύοντας πόσο καλλίγραμμες είναι.

Θυμίζουμε πως η φιλία της Μαρίας Σολωμού και της Κατερίνας Θεοχάρη γεννήθηκε στα γυρίσματα του σήριαλ S1ngles το 2004 με τις δύο ηθοποιούς να κολλάνε αμέσως από την πρώτη κοινή τους σκηνή. Μάλιστα, η σχέση τους έχει σφραγιστεί και από την πρόσφατη συνεργασία τους στο online σίριαλ του Γιώργου Φειδά με τίτλο Εγκλωβισμένες που βγήκε το 2020 και αφορούσε το πρώτο lockdown.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ