Τα φτερά του άνοιξε ο μεγάλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Κώστα Πηλαδάκη και έφυγε εκτός Αθηνών για σπουδές. Ο 18χρονος Διονύσης αφού ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη φοιτητική ζωή. Στο πλευρό του στα πρώτα βήματα εκτός σπιτιού και η μητέρα του, Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ηθοποιός έχει δυο γιους από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, τον Διονύση και τον Φίλιππο, που είναι σήμερα 18 και 16 ετών αντίστοιχα. Και φυσικά τους έχουν τόσο η ίδια όσο και ο πρώην σύζυγός της μεγάλη αδυναμία.

Ο Διονύσης Πηλαδάκης, λοιπόν, έφυγε για τις σπουδές του και η μητέρα του πήγε να τον βοηθήσει στη μετακόμιση και το στήσιμο του νέου φοιτητικού σπιτιού του. Μητέρα και γιος ανέβασαν μάλιστα ένα video από το αεροδρόμιο φθάνοντας στη Λάρνακα της Κύπρου.

Λίγο αργότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια φωτογραφία με το νέο φοιτητικό σπίτι του γιου της.

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του, εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή! Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ