Η Ντόρα Μακρυγιάννη ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Φέτος έχω πάθει μια κρίση ηλικίας. Ξανασυστήνομαι στον εαυτό μου. Μπήκε στη ζωή μου και η ψυχανάλυση, έπρεπε να το έχω κάνει νωρίτερα. Ένιωθα ότι το έχω ανάγκη.

Έμεινα έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης. Το έχω ρίξει στη δουλειά αλλά μια χαρά είμαι και στην προσωπική μου ζωή. Αυτή η περίοδος, είναι μια περίοδος αλλαγών για μένα. Είμαι σε μια καλή φάση προσωπικά. Είμαι καλά. Ο γάμος δεν είναι ακόμα στο μυαλό μου. Είμαι τυχερή γιατί ούτε οι γονείς μου με πιέζουν σε αυτό το κομμάτι, ούτε εγώ έχω τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνω παιδί γιατί περνάνε τα χρόνια, όταν το θελήσω, θα έρθουν όλα. Δεν έκανα ποτέ μελλοντικά σχέδια γιατί με αγχώνει, σκέφτομαι το τώρα.

Μου λείπει η ανεμελιά της νεανικής μου φάσης γιατί ήρθαν όλα πολύ απότομα και έχω μείνει ακόμα στα 27-28. Ήρθαν όλα πολύ απότομα και δεν έχω καταλάβει τίποτα. Αυτό το σοκ το έπαθα στα φετινά μου γενέθλια που είδα το 32, και λέω, “τι 32, πότε;”».

Διαβάστε επίσης: Η Ντόρα Μακρυγιάννη αποχαιρετά το σπίτι που ζούσε για 10 χρόνια: «Το τέλος μιας εποχής»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ