Μια νέα σπάνια εμφάνιση έκανε ο Ντίνος Καρύδης και η Τζούλια Αργυροπούλου. Οι δύο ηθοποιοί παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη». Το προκλητικό και ξεκαρδιστικό έργο του θρυλικού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο, ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη και με την ίδια στον πρωταγωνιστικό ρόλο, στο Θέατρο Ήβη.

Η Σμαράγδα Καρύδη υπογράφει τη δραματουργική επεξεργασία και τη σκηνοθεσία του έργου, επιστρατεύοντας έναν ταλαντούχο θίασο, στον οποίο πρωτοστατεί η ίδια κρατώντας το ρόλο της μαμάς. Μαζί της, πρωταγωνιστούν ο σπουδαίος κωμικός Τάκης Παπαματθαίου στο ρόλο του παππού, ο Γιώργος Νούσης στο ρόλο του γιου, ο Χάρης Χιώτης στο ρόλο του ανηψιού, ο Τάσος Ροδοβίτης, ο Διαμαντής Αδαμαντίδης και η Ιωάννα Λέκκα.

Στην πρεμιέρα το «παρών» έδωσαν οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη, Ντίνος Καρύδης και Τζούλια Αργυροπούλου, Το ζευγάρι έκανε μια σπάνια εμφάνιση.

Ο Θοδωρής Αθερίδης με τον Ντίνο Καρύδη και την Τζούλια Αργυροπούλου.

Να θυμίσουμε πως το 2018 ο Ντίνος Καρύδης εισήχθη στο νοσοκομείο Σωτηρία, για να του αφαιρεθεί το υγρό από τους πνεύμονες και να υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε ο ίδιος το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε θα έπαιρνε πολύ χρόνο για να διορθωθεί.

Η Σμαράγδα Καρύδη με τους γονείς της.

«Τα πόδια μου έχουν πρηστεί, ενώ πριν από λίγες μέρες νοσηλεύτηκα για μια εβδομάδα για να μου βγάλουν το υγρό από τους πνεύμονες. Είναι υγρό που απορρέει από την καρδιά και καταλήγει στους πνεύμονες. Μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν το βάζω κάτω» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Θοδωρής Αθερίδης με τον Ντίνο Καρύδη και την Τζούλια Αργυροπούλου.

Διαβάστε επίσης:

«Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη»: Πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου στο θέατρο Ήβη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ