Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Παρασκευής μίλησε η Ντέπυ Γκολεμά. Η γνωστή τηλεκριτικός απάντησε για τον Αντώνη Κανάκη καθώς και για την κριτική που έκανε στους δημοσιογράφους.

«Άρχισαν λίγο να βαράνε τα τηλεοπτικά… όργανα και οι περισσότεροι ασχολούμαστε είτε με το τι θα κάνει ο Νίκος Μουτσινάς, είτε με το τι έκανε ο Μάρκος Σεφερλής. Θεωρώ ότι είναι λίγο ανήθικο, άκομψο το να κάνει μία ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ για τη μεταγραφή (του Μάρκου Σεφερλή), ενώ ακόμα δεν έχει στεγνώσει το μελάνι από τον ΑΝΤ1», είπε αρχικά η Ντέπυ Γκολεμά και συνέχισε:

«Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό μεσούσης της σεζόν, τόσο γρήγορα. Του πηγαίνει του Σεφερλή ο ΣΚΑΪ, γιατί το συγκεκριμένο κανάλι κινείται σε τέτοια νερά. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, αυτό δεν πρέπει να το παραγνωρίζουμε καθόλου».

«Τόσο χαζοί δεν είμαστε να θεωρήσουμε τυχαία τα πράγματα. Έπρεπε κάτι να κάνει ο ΣΚΑΪ για να κοπάσει ο θόρυβος του Μουτσινά. Καταλαβαίνω την ανάγκη του Νίκου να ξεκουραστεί, εφόσον έχει καλύψει την τσέπη του όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε.

Σχετικά με τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, την οποία θα παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα σχολίασε: «Διάβασα ένα ευφάνταστο Δελτίο Τύπου με όλα αυτά που λέει ότι θα κάνει αυτή η κοπέλα. Ας ξεκινήσει με το καλό, μη την πιάσουμε από τα μαλλιά από τώρα αλλά, παιδιά, μαζευτείτε λίγο με τα Δελτία Τύπου. Όλα αυτά που γράφετε, δεν γίνονται σε μία εκπομπή».

Όσον αφορά στον Αντώνη Κανάκη και να θεωρεί ότι «τσουβάλιασε» τους δημοσιογράφους, απάντησε: «Ο Αντώνης Κανάκης καλό θα ήταν να τσουβαλιαστεί ο ίδιος. Να ξεμπερδεύουμε με αυτήν την ιστορία και το τι λέει για τους δημοσιογράφος προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει η άποψή του».

Δείτε το βίντεο στο Ζnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ