Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε μετά από καιρό ο Ντέμης Νικολαΐδης και μίλησε για τη νέα καθημερινότητα μετά τον χωρισμό από τη Δέσποινα Βανδή. Ο ίδιος απάντησε για πρώτη φορά και στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα Παναγοπούλου. Μετά από μια συνάντησή τους σε κοινή παρέα για φαγητό ξεκίνησαν οι φήμες πως υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αντέδρασε στα δημοσιεύματα για την Κατερίνα Παναγοπούλου και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μίλησε στον Δημήτρη Δανίκα και στο «Πρώτο Θέμα» και αποκάλυψε πως είναι πια η καθημερινότητά του και ποια η σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Αδυνατισμένο σε βλέπω.

Εχω χάσει δεκαπέντε κιλά και πρέπει να πετάξω από πάνω μου άλλα δέκα. Πέρασα δύσκολα, αλλά τώρα είμαι καλά.

Σε πιστεύω, το πρόσωπό σου λάμπει.

Το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα αρκετών χιλιομέτρων, κάποιες μέρες γυμναστική, γιόγκα, πιλάτες. Πρέπει να βρω τη φόρμα μου.

Και αυτή η ιστορία με την Κατερίνα Παναγοπούλου;

Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν οι κοινές φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαϊδη και της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου, Οι δυο τους είχαν βρεθεί με κοινή παρέα στο Ψυχικό για φαγητό και εκεί τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao.

Πολλοί βιάστηκαν να χρεώσουν στον πρώην άσο των γηπέδων μια νέα σχέση. Ωστόσο, το okmag επικοινώνησε με το περιβάλλον του το οποίο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου διατηρούν σχέση ερωτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ