Ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε μέσα από ένα βίντεο αν θα άφηνε με ευκολία το παιδί του που είναι στην εφηβεία, να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο ίδιος μοιράστηκε ένα κλιπ στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram, όπου αναφέρει συγκεκριμένα: «Αν θα άφηνα το παιδί μου, που είναι στην εφηβεία, να πάει μόνο του σε ελληνικό γήπεδο; Μπορεί να το άφηνα. Δεν θα ήθελα, αλλά δύσκολα λες όχι. Στα ευρωπαϊκά γήπεδα πιο εύκολα θα το έκανα, στην Ελλάδα όχι.

Φοβάμαι, όπως όλοι νομίζω. Υπάρχει άγχος και φόβος για το τι θα συμβεί. Δεν χρειάζεται να μπλέξει το ίδιο το παιδί, αλλά είναι επικίνδυνα τα πράγματα στα ελληνικά γήπεδα, πράγμα το οποίο είναι λυπηρό.

Δεν έχει ασχοληθεί κανείς και άμα το δούμε συνολικά, έχεις ένα κράτος το οποίο δεν ασχολείται με τη ασφάλεια των παιδιών μας. Το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πρέπει κανονικά να πηγαίνουν μόνα τους τα παιδιά στα 16 τους στα γήπεδα, λογικό είναι.

Εκτός από όλα τα άλλα θέματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία, είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Δεν αισθανόμαστε πολύ άνετα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, ακόμα και στο μπάσκετ. Δεν μας αφήνει η Ελλάδα πολλά χρόνια τώρα να πηγαίνει μια παρέα 15-16-17 χρονών στα γήπεδα, να επιστρέφει και να είναι ασφαλής» αναφέρει στο βίντεο ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: «Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ