Ντέιβιντ Μπέκαμ βρίσκεται στην Ελλάδα για άλλη μια φορά. Μάλιστα o πρώην σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου που αγαπά τη χώρα μας και πάντα επιστρέφει σε αυτή, αποκάλυψε μια από τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις στην καριέρα του.

Ο Άγγλος πρώην άσος ταξίδεψε αυτή τη φορά στη χώρα μας, προσκεκλημένος της εταιρείας κατασκευής ρολογιών Tudor και της οικογένειας Βαχάρη. Στο πλαίσιο αυτό, ο Μπέκαμ βρέθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Four Seasons.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε συγκεκριμένα: «Όχι επειδή είμαι εδώ σήμερα, αλλά έχω μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Ελλάδα, με τόσους πολλούς ανθρώπους από εδώ. Και προφανώς, είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι ένα από τα πιο σημαντικά γκολ που πέτυχα στην καριέρα μου ήταν εναντίον της Ελλάδας. Λυπάμαι γι’ αυτό. Αλλά είναι μια από τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις στην καριέρα μου. Και γι’ αυτό μου αρέσει να επιστρέφω σε αυτή τη χώρα.

Γι’ αυτό μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά στους ανθρώπους εδώ, επειδή είναι τόσο φιλικοί. Έχω παίξει εδώ πολλές φορές. Έχω έρθει εδώ πολλές φορές με την οικογένειά μου και μας αρέσουν τα πάντα. Και στην πραγματικότητα, σήμερα το πρωί, όταν είπα στη γυναίκα μου ότι θα πάω στην Αθήνα μου είπε: “Το ξέρω”. Και μετά μου είπε: “Ζηλεύω πολύ, γιατί νομίζω ότι εκεί είναι το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο”. Τελείωσα τις καλοκαιρινές διακοπές και τώρα αισθάνομαι σαν να επιστρέφω στις διακοπές και πάλι. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Nα θυμίσουμε ότι το 2016 και το 2020 βρέθηκε στο Πόρτο Χέλι, με την οικογένειά του, για διακοπές. Το 2012 ήρθε με την βρετανική αποστολή για την παραλαβή της ολυμπιακής φλόγας από την Αθήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ