Παρά το γεγονός ότι ο Ντάνιελ Ράντκλιφ είναι σε μακροχρόνια σχέση με την κοπέλα του Έριν Νταρκ, πρόσφατα σε συνέντευξη του ζητήθηκε να ονομάσει τις διάσημες με τις οποίες υπήρξε κρυφά ερωτευμένος.

Ο Ντάνιελ ανέφερε τρία ονόματα και μάλιστα με μία από αυτές υπήρξε και συμπρωταγωνιστής. «Η Κάμερον Ντίαζ είναι ακόμα πολύ ψηλά στη λίστα», είπε ο Daniel όταν ρωτήθηκε. Ενώ αμέσως μετά σε αυτή βρίσκεται η Ντρου Μπάριμορ.

Η πραγματική αποκάλυψη όμως ήταν το όνομα της Τζούνο Τεμπλ με την οποία έχουν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Horns.

«Τζούνο Τεμπλ, έχω δουλέψει μαζί της, είναι υπέροχη και δεν θα με πείραζε να πω το όνομά της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

Αυτή την περίοδο ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, γυρίζει αυτή την βιογραφική ταινία του Weird: The Al Yankovic Story. Πρόκειται για μια βιογραφική ταινία για τον βραβευμένο με Grammy μουσικό «Γουίρντ Αλ» Γιάνκοβιτς για την πλατφόρμα. Roku.

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ πρόσφατα δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει σύντομα στον ρόλο του Χάρι Πότερ μέσα από τον οποίο τον γνωρίσαμε και αγαπήσαμε για να γυρίσει το «Καταραμένο Παιδί».

«Αυτή δεν είναι η απάντηση που θα θέλει να ακούσει κανείς, αλλά νομίζω ότι μπόρεσα να επιστρέψω και να απολαύσω (το reunion) γιατί δεν είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μου. Εχω φτάσει σε ένα σημείο όπου νιώθω ότι τα κατάφερα να βγω από το “Χάρι Πότερ” χωρίς προβλήματα και είμαι πραγματικά χαρούμενος με το πού βρίσκομαι τώρα. Το να επιστρέψω θα ήταν μια τόσο τεράστια αλλαγή στη ζωή μου», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ