Η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους με το κοινό να δηλώνει ενθουσιασμένο από την παραγωγή αλλά και την ερμηνεία του Ντάνιελ Κρεγκ. Τώρα, ο 53χρονος ηθοποιός μίλησε στο podcast SiriusXM Lunch με τον Bruce. Μεταξύ άλλων μίλησε και για το είδος των μπαρ και των εστιατορίων που του αρέσει να πηγαίνει.

Ενώ προωθούσε την τελευταία του ταινία Τζέιμς Μποντ No Time to Die, ο 53χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι του αρέσει να πηγαίνει σε γκέι μπαρ. «Πηγαίνω σε γκέι μπαρ από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου», δήλωσε ο Ντάνιελ «Ένας από τους λόγους, επειδή δεν τσακώνομαι συχνά σε γκέι μπαρ … αντιπαθώ το επιθετικό attitude στα μπαρ για ετερόφυλους» Και ο Ντάνιελ συνέχισε: «Όταν ήμουν νεότερος μπλεκόμουν συνέχεια σε καβγάδες με άλλα αγόρια για κάποια γυναίκα. Εάν και δεν ήθελα να τρώω μπουνιές… εκεί κατέληγα. Αυτό συνέβαινε αρκετά. Τα γκέι μπαρ ήταν ένα καλό μέρος για να πάω. Όλοι ήταν cool, όλοι».

O Nτάννιελ Κρεγκ με τη Ρέιστελ Βάις στο Annual Night of Opportunity Gala, στη Νέα Υόρκη στις 9 Απριλίου 2018. (Abaca Press)


Επιπλέον,. ο Κρεκ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Ρέιτσελ Βάις από το 2011, πρόσθεσε ότι πήγαινε σε γκέι μπαρ όταν ήταν νεότερος γιατί ήταν ένας ευκολότερος τρόπος για να γνωρίσει γυναίκες. «Δεν χρειαζόταν πραγματικά να εκφράσεις τη σεξουαλικότητά σου. Ήταν ok. Itταν ένα πολύ ασφαλές μέρος», εξήγησε ο σταρ. «Και μπορούσα να συναντήσω κορίτσια εκεί, γιατί υπάρχουν πολλά κορίτσια που συχνάζουν σε γκέι μπαρ για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ήμουν εκεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ