Το τελευταίο διάστημα είναι θέμα συζήτησης ο Νότης Σφακιανάκης για το πότε θα επιστρέψει στη μουσική σκηνή και το Live News ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη και της Ελένης Τσολάκη που μετάφεραν μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» ανέφεραν ότι:

«Του κάνουν κάθε χρόνο προτάσεις, δεν έχει υπάρξει σεζόν που να μην έχει πρόταση. Επίσης ξέρω ότι η Panik τον αναζητούσε, γιατί υπάρχουν ηχογραφημένα τραγούδια του που δεν έχουν κυκλοφορήσει, για να δουν αν θέλει να κάνει τουλάχιστον δισκογραφικό come back κι εκείνος ήταν αρνητικός γιατί δεν ήταν η ψυχολογική του κατάσταση τέτοια. Επίσης, αυτό που μου έχουν μεταφέρει επιχειρηματίες είναι ότι η “ταρίφα” του είναι σταθερή. Δεν κάνει οικονομικές διαπραγματεύσεις» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Και η Ελένη Τσολάκη είπε ότι: «Μαθαίνουμε ότι φέτος, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, βρίσκεται σε συζητήσεις για μια συνεργασία η οποία είναι στα σκαριά για την επιστροφή του μεγάλου Νότη Σφακιανάκη.

Ο Νότης Σφακιανάκης αυτή τη στιγμή δεν προτίθεται να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, είναι κάτι το οποίο το σκέφτεται, φλερτάρει με την ιδέα και πρέπει να πούμε ότι μετά το 2020 που τον είδαμε για τελευταία φορά και ο ίδιος ήθελε να απομονωθεί γιατί έβλεπε το κλίμα του κόσμου να μην είναι υπέρ. Τώρα που βλέπει ότι ο κόσμος τον ζητάει, είναι κάτι που και ο ίδιος το σκέφτεται. Αυτό όμως δεν θα γίνει φέτος.

Οι άμεσοι συνεργάτες του, έχουν ήδη βρει άλλες δουλειές τον φετινό χειμώνα και αυτό δείχνει ότι αν ήταν κάτι που το σκεφτόταν άμεσα ο Νότης, δηλαδή να γυρίσει τον Δεκέμβριο στις πίστες, θα προσπαθούσε να κρατήσει τους δικούς του ανθρώπους. Φαίνεται ότι ο Οκτώβρης του 2024, θα είναι ο μήνας που θα γυρίσει. Αν δεν γίνει ούτε και τότε μάλλον τα πράγματα θα πάνε για πολύ πίσω».

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ