Ο Νίνο και η Josephine είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης και πολλές είναι οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει μαζί.

Το ζευγάρι κρατάει όσο μπορεί χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και πολύ σπάνια θα δούμε α εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους σε δημόσια θέα.

Η νέα έξοδος του ζευγαριού

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της πρωτεύουσας, με τη μητέρα της τραγουδίστριας να βρίσκεται στην παρέα τους επίσης.

Ο Νίνο και η Josephine καθόντουσαν ο ένας δίπλα στον άλλον και πάντα με σεβασμό και προσοχή ζούσαν τον έρωτά τους χωρίς να κάνουν υπερβολές στον φακό.

Αρκετές ήταν οι φορές που ο Νίνο έσκυψε στο αυτί της να της μιλήσει, ενώ δεν έλειψαν και τα χαμόγελα που αντάλλαξαν μεταξύ τους.

Στο ίδιο τραπέζι με το ζευγάρι βρέθηκε και η μητέρα της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή. Η ομοιότητα με την κόρη της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η απάντηση της Josephine για τη σχέση της με τον Νίνο

Πριν από περίπου δύο μήνες η Josephine έκανε πρεμιέρα με τον Θοδωρή Φέρρη και η κάμερα του Happy Day βρέθηκε εκεί.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Josephine για την προσωπική της ζωή, αφήνοντας να εννοηθεί η σχέση της με τον Νίνο, με τη νεαρή τραγουδίστρια να απαντάει:

«Είμαι χαρούμενη στην προσωπική μου ζωή και πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης:

Josephine για Νίνο: «Είμαι χαρούμενη και είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή»

Νίκος Κοκλώνης: Το υπονοούμενο στον Νίνο για τη σχέση του με τη Josephine στη σκηνή του J2US

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ