Την ώρα που το Survivor All Star έχει κάνει την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη, δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται ένα Fame Story All Star, με τον Νίνο να δίνει δημόσια την απάντησή του.

Συγκεκριμένα ένας χρήστης του Twitter έγραψε κατά τη διάρκεια της προβολής του χθεσινού επεισοδίου του ριάλιτι επιβίωσης: «Να κάνει και ο Νίκος Κοκλώνης Fame Story All Star. Με Νίνο, Καλομοίρα, Πετρέλη, Ηλιάνα Παπαϊωάννου, Περικλή, Νότη Χριστοδούλου, Ηλία Μπαλάφα, Δόμνα Κουντούρη, Κωνσταντίνο Αργυρό. Να σου πω εγώ 90% τηλεθέαση».

Ο Νίνο που ξεχώρισε στον πρώτο κύκλο του Fame Story δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το έξυπνο tweet, απαντώντας «Έπος».

Πρόσφατα η Ναταλία Γερμανού θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τη θέλουν παρουσιάστρια στο επόμενο Fame Story. Η ίδια μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» είπε: «Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το Fame Story. Νομίζω ότι ο μόνος σίγουρος είναι ο Αντρέας. Θα γίνει το Fame Story, αλήθεια είναι αυτό, το έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο Αντρέας νομίζω ότι είναι σίγουρος εκεί. Δεν νομίζω ότι θα είμαι η παρουσιάστρια. Ίσως είναι ο Νίκος. Δεν θα συμπέσει με το J2US. Αλλά ο Αντρέας πιστεύω και πρέπει να είναι ο διευθυντής της ακαδημίας όπως ήταν και τότε»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ