Τον έρωτα, εν μέσω καραντίνας, βρήκε η Νίνα Λοτσάρη και ζει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της ηθοποιού και performer ονομάζεται Χρήστος Λεμονίδης και εργάζεται ως χρηματιστής.

Οι δύο τους μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί, ωστόσο, περνούν μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές. Το ζευγάρι, αν και είχε καταφέρει να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγες οι φορές πια που έχει απαθανατιστεί από τον φακό σε καθημερινές εξόδους του.

Πρόσφατα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Χρήστος Λεμονίδης βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου με guest star την Άντζελα Δημητρίου, “Πάμε γι’άλλα”.

Οι δυο τους έφτασαν στον χώρο πιασμένοι αγκαζέ και φορώντας μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, δείχνοντας ερωτευμένοι και πολύ ταιριαστοί. Καθισμένοι στις πρώτες θέσεις, απόλαυσαν τον showman και την λαϊκή τραγουδίστρια επί σκηνής, ενώ ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Στο τέλος της βραδιάς, τους επισκέφθηκαν στα καμαρίνια για να τους συγχαρούν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Τάκης Ζαχαράτος, Άντζελα Δημητρίου, Νίνα Λοτσάρη

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ