Ο Νίκος Βέρτης είναι ένας από τους αγαπημένους τραγουδιστές της ελληνικής σόουμπιζ, ο οποίος έχει και ιδιαίτερα φανατικό κοινό.

Ο τραγουδιστής παραχώρησε επίσημη συνέντευξη τύπου ενόψει των live concerts που θα πραγματοποιήσει για τα 20 χρόνια καριέρας του.

Ο Νίκος Βέρτης σχολίασε για τους αριθμούς, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για το πώς προστατεύει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Η αλήθεια είναι πως στα δικά μου αυτιά δεν ακούγεται πολύ ωραίο. Το 20 χρόνια είναι πολύ μεγάλο. Οι αριθμοί αγχώνουν τον κάθε καλλιτέχνη. Όσο πιο μικρά είναι αυτά που ακούς για εσένα, τόσο πιο ανάλαφρος είσαι», είπε αρχικά και συνέχισε για τη δημιουργία οικογένειας και για τις σχέσεις:

«Δεν μου αρέσει να με συνδυάζουν με μία σχέση αλλά μόνο με τη μουσική μου. Θέλω να φέρω τη ζωή μου σε φυσιολογική ισορροπία και να κάνω οικογένεια και αυτό θέλει χρόνο. Δε μου αρέσει να με συνδυάζουν με μια σχέση, αλλά μόνο με τη μουσική μου. Πρέπει να προστατεύσω τη γυναίκα που έχω δίπλα μου με κάποιο τρόπο.

Γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα που είναι δίπλα μου δεν είναι γνωστή να της φορέσω μια σφραγίδα στην πλάτη».

Όσον αφορά για το πώς θέλει τη γυναίκα που θα είναι δίπλα του σχολίασε: «Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά μου αρέσει να έχει κάποια στοιχεία της μητέρας μου. Θέλουμε η γυναίκα μας να έχει στοιχεία της μητέρας μας. Η μητέρα μου μαγειρεύει 2 φαγητά την ημέρα, μαζεύει τα παπούτσια μου και την ακαταστασία. Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας να έχει λίγα από τα στοιχεία της μητέρας μας», δήλωσε ο τραγουδιστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ