Ο Νίκος Συρίγος, η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μίνως Θεοχάρης, βρέθηκαν καλεσμένοι στο podcast του Fipster στο κανάλι του στο Υοutube.

Τόσο ο Νίκος Συρίγος όσο και η Κατερίνα Παπουτσάκη τοποθετήθηκαν στην πρώτη ερώτηση που διάβασαν, η οποία αφορούσε την τραπ μουσική.

Ο Νίκος Συριγός ως μπαμπάς μίλησε για την κόρη του, αναφέροντας: «Εγώ θα την πω την αμαρτία μου. Της έκλεισα τραπέζι στο Lohan να πάει να δει τον Tranno αλλά δεν πρόλαβε να τον δει. Πήγα και την πήρα στις τρεις και ο Trannos δεν είχε βγει ακόμα, είχε δουλειές».

Κατερίνα Παπουτσάκη, είπε: «Ο Μάξιμος είχε πολλή πλάκα. Όταν γύρισε από την κατασκήνωση πριν από 4 χρόνια, του έβαζα ραπ και χιπ χοπ. Σε κάποια φάση κατάλαβε από μόνος του και αποφάσισε ότι δεν είναι κάτι που θέλει να ακούει. Και όταν βρισκόμασταν στο Αγκίστρι που παιδιά άκουγαν τραπ, ερχόταν κλαμένος και μου έλεγε “δεν μπορώ να τα ακούω αυτά”.

«Αυτό είναι μια νίκη! Η Έλενα δεν είχε πάει ποτέ θέατρο. Πιάσαμε μια κουβέντα, της έδωσα το ερέθισμα και πήγε με μια φίλη της στον Πάνο Βλάχο. Με την τραπ επειδή κάνουμε πολλές βόλτες με το αυτοκίνητο, μου βάζει να ακούω τραπ. Αλλά της βάζω και εγώ κάποια τραγούδια δικά μου, το κάνουμε challenge», είπε στη συνέχει ο Νίκος Συρίγος.

Διαβάστε επίσης:
Νίκος Συρίγος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η τρυφερή αγκαλιά σε βραδινή έξοδο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ