Βραδινή έξοδος για τους δύο καλούς φίλους! Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκαν στο «Από Μηχανής» θέατρο στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσουν στη σκηνή τη Ματίνα Νικολάου και τον Πάνο Λουκαΐδη.

Οι δύο γυναίκες εξάλλου θα είναι ανάμεσα στις ηθοποιούς που θα δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά της παράστασης «Τα βαφτίσια» που ετοιμάζει ο Νίκος Μουτσινάς η οποία προς το παρόν έχει «παγώσει» λόγω των δύσκολων προγραμμάτων των πρωταγωνιστών.

Για την έξοδό της η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε ένα casual ντύσιμο με μαύρο denim και πουκάμισο και πλεκτή ζακέτα, ενώ Νίκος Μουτσινάς ένα αμάνικο μπλε puffer μπουφάν με λευκή μπλούζα.

Η Ματίνα Νικολάου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς και ο Πάνος Λουκαΐδης.

Λίγα λόγια για την παράσταση με τη Ματίνα Νικολάου και τον Πάνο Λουκαΐδη

Η Βεατρίκη, μία γυναίκα που θυμίζει την Ραπουνζέλ, την Μις Χάβισαμ και άλλοτε την κοπέλα από το διπλανό διαμέρισμα, ζει στο αστικό διαμέρισμα ενός ουρανοξύστη που μετράει 33 ορόφους. Ο ουρανοξύστης εγκαταλελειμμένος κι η μοναξιά διατρέχει κάθε του τετραγωνικό. Βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, όπως οι πριγκίπισσες στα παραμύθια. Αναμένει εκείνον τον έναν που θα την σαγηνεύσει, θα την συγκινήσει, θα την αποπλανήσει, γιατί όπως η ίδια ψελλίζει: ένας άντρας με αυτόν τον τρόπο κάνει μια γυναίκα να τον αγαπά. Γεμίζει την πόλη με αφίσες και μια αγγελία που αναζητά αυτόν τον τέλειο άνδρα που θα την τραβήξει από τη μοναξιά της και υπογραμμίζει πως θα δώσει αμοιβή σε όποιον τα καταφέρει. Ο τελευταίος -ίσως- υποψήφιος καταφθάνει και η ανάβασή του στον 33ο όροφο γίνεται χωρίς ανάσα…μιας και στα παραμύθια δεν υπάρχουν ασανσέρ. Εκείνος , ο Ζαν, συστήνεται σαν κυνηγός αμοιβών και έτοιμος να υποβάλλει τον εαυτό του στις τρεις δοκιμασίες που θα τον φέρουν πιο κοντά στην μεγάλη αμοιβή.

Ένα διαμέρισμα παραμυθιού που μετατρέπεται σε μία πραγματική παγίδα και μία συνάντηση που μεταβάλλεται σε μία οδυνηρή μονομαχία και μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Πού μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για μην νιώθει μόνος; Και άραγε, θα ήταν αρκετό να πιστέψουμε στην αγάπη για να την κάνουμε να υπάρξει;

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Πόσο κοστίζει το πουκάμισο με τα 70s prints που επέλεξε σε βραδινή έξοδο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ