Ο Νίκος Μωραΐτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης (14/2).

Ο γνωστός στιχουργός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του Σάκη Ρουβά.

«Αυτό που είπα διατρεβλώθηκε αμέσως»

Ο Νίκος Μωραΐτης είπε αρχικά πως δεν ήθελε να συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα και εξήγησε τους λόγους.

«Δεν θέλω να το συζητήσω γιατί αυτά τα είχα πει πολύ καιρό. Δηλαδή με είχαν ρωτήσει “ποια συνεργασία σου δεν σου άρεσε;” και μέσα στις τόσες συνεργασίες μία δεν μου άρεσε. Το πρόβλημα με μένα είναι πως, όταν με ρωτάς, απαντάω και εκεί είναι το ζήτημα γιατί δεν πρέπει να απαντάς.

Λοιπόν, το είχα πει πριν χρόνια και γράφτηκε. Το είχα πει και πέρσι και γράφτηκε επίσης. Φέτος όμως έγινε κάτι άλλο που τρόμαξα. Πρώτον δεν ειπώθηκε αυτό που είπα, διαστρεβλώθηκε αμέσως», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Επειδή δεν ασχολείται πια κανείς με τα σοβαρά προβλήματα, παρά μόνο τα δελτία ειδήσεων στο μέτρο που περνάνε κάποια πράγματα, όλες οι εκπομπές αυτές βασίζονται σε έναν καβγά. Οπότε, ακόμα και αν πεις κάτι και το θεμελιώσεις με όλες τις παραμέτρους, θέλουν τον καβγά και όχι την αλήθεια σου. Διότι εγώ την αλήθεια μου να σου την πω όταν κλείσουν οι κάμερες, αλλά τον καβγά δεν θέλω να τον υπηρετήσω.

Δεν αδίκησα εκείνον, εμένα αδίκησα διότι δεν έπρεπε να το έχω πει. Διότι πια στην κατάσταση που είναι η τηλεόραση και τα sites δεν είναι να μιλάς για τέτοια θέματα. Δεν θα πάρουν ολόκληρη την εικόνα σου, ακόμα κι αν είναι 10 δευτερόλεπτα. Θα πάρουν εκείνα τα 5 δευτερόλεπτα που δημιουργούν το beef».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μωραΐτης: «Δε γουστάρω που έχω δώσει κάποια τραγούδια στον Σάκη Ρουβά»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ