Τι και αν είναι μαζί 18 χρόνια; Η 12η Δεκεμβρίου 2023 για τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου θα είναι η πιο ευτυχισμένη στη ζωή τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλιό Φάληρο, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, και με τον γιο τους στο πλευρό τους.

Το παθιασμένο φιλί στα σκαλιά της εκκλησίας

Το ζευγάρι χόρεψε τον χορό του Ησαΐα μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, με τον Πέτρο Κουρή να συνοδεύει και να παραδίδει τη μητέρα του στον γνωστό ηθοποιό (και πατέρα του).

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι αντάλλαξε το πιο παθιασμένο φιλί του έξω από την εκκλησία, με το ρύζι να πέφτει βροχή.

Το παραπάτημα της νύφης

Φυσικά στον λαμπερό γάμο της εβδομάδας αυτής δεν έλειψαν και τα «ευτράπελα».

Η νύφη τη στιγμή που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας προκειμένου να φτάσει στον αγαπημένο της, παραπάτησε και λίγο έλειψε να πέσει.

Ο γιος της τη συγκράτησε, κι εκείνη αντιμετώπισε το ατύχημά της με χιούμορ.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι που έδωσαν το παρών

Το ζευγάρι παντρεύτηκε έχοντας στο πλευρό του και αγαπημένους διάσημου φίλους. Το παρών στην εκκλησία στην πιο ευτυχισμένη τους μέρα έδωσαν οι Ελένη Καρακάση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Λένα Παπαληγούρα με τους γιους της, η Μαριλού Κατσαφάδου κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ