Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στα μέσα του Δεκέμβρη. Ο γάμος τους συζητήθηκε έντονα καθώς το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. Υπήρξε μάλιστα ένα στιγμιότυπο από την ώρα του μυστηρίου που προκάλεσε αντιδράσεις καθώς η χορογράφος και ηθοποιός έκανε μια χορευτική φιγούρα μέσα στον Ιερό Ναό.

Ο Νίκος Κουρής απάντησε πρώτη φορά στη συνέντευξή του στο «Πάμε Δανάη» για την κίνηση της συζύγου του και τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Το πολυσυζητημένο στιγμιότυπο με τη χορευτική φιγούρα στον γάμο τους.

«Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε τον γάμο, μέχρι και τη στιγμή που έγινε αυτό που λες που ήταν από τα τελευταία πράγματα που μπορεί κανείς να δει, έχουμε ακούσει πάρα πολλά πράγματα. Εγώ επειδή έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτά. Καταρχάς η Έλενα το έκανε γιατί είναι η Έλενα. Με χαρά και ούτε ήθελε να προσβάλλει κανέναν και ούτε προσέβαλε κανένα. Είναι πολύ προσωπικό πράγμα. Δεν προσβάλλει κανείς. Βεβαίως ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρής και συνέχισε:

«Από την άλλη πλευρά εγώ σκέφτομαι ποια είναι η ανάγκη σου όταν κάτι σε προσβάλλει να βγεις να πεις ότι σε προσβάλλει. Αν κάτι αλήθεια σε προσβάλλει απλά το αποφεύγεις. Η Έλενα έκανε κάτι επειδή είναι ένα παιδί και ήταν τόσο χαρούμενη. Ήταν τόσο αστεία. Κοιτούσε την εκκλησία σαν να έβλεπε τον κόσμο πρώτη φορά. Ήταν σαν ένα παιδί που τρώει πρώτη φορά σοκολάτα. Έκανε κι αυτό γιατί είναι ένας άνθρωπος που με το σώμα της αντιλαμβάνεται τα πάντα. Η Έλενα διατηρεί αυτή την παρόρμηση σε βαθμό σοκαριστικό μερικές φορές γιατί δεν πιστεύεις ότι ένας ενήλικος άνθρωπος μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Αυτή η αντίφαση είναι όλη της η γοητεία. Έτσι είναι παντού.

Δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλλει κανέναν. Έχει βαθιά πίστη. Επειδή είναι ευαίσθητη, όταν έγιναν όλα αυτά είπε ότι ίσως δεν έπρεπε να το κάνει. Αλλά δεν το ήθελε».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ