Ο Νίκος Κοσώνας μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για τον ρόλο του Μιλτιάδη στη «Γη της Ελιάς», τις σπουδές στη Φυσική και τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

Ο ηθοποιός μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, αλλά και για τη μητέρα του.

«Είμαι ο “Μιλτιάδης Λεοτσάκος”, ένα παιδί που έχει σπουδάσει γεωπονική και πάει να δουλέψει στα κτήματα των Βρεττάκων. Ο “Μιλτιάδης” έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες γιατί έχει ένα περίεργο παρελθόν, ζει τον έρωτά του στην Μάνη με την Αλκμήνη», είπε αρχικά ο Νίκος Κοσώνας.

Τι είπε για την επιλογή του να σπουδάσει υποκριτική;

«Το σκέφτηκα πολύ για να σπουδάσω υποκριτική, σπούδαζα φυσικός για 3 χρόνια στο πανεπιστήμιο. Oι γονείς μου θορυβήθηκαν και ένιωθαν ανασφάλεια όταν τους είπα ότι θα αφήσω το πανεπιστήμιο για τη δραματική σχολή. H τρέλα μου να κάνω όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορώ, έρχεται από την “τρελή” μαμά μου, Δάφνη Μπόκοτα. Είναι ευτυχία που έχω μία οικογένεια που με σπρώχνει να κάνω πράγματα», τόνισε.

«Η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω»

Ο Νίκος Κοσώνας μίλησε φυσικά με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του, Δάφνη Μπόκοτα.

«Ρωτάω τους γονείς μου για ζητήματα βαθιά και της ψυχής. Θυμάμαι ότι η μαμά μου ήταν πολύ, πολύ όμορφη όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Ο κόσμος πάντα στο δρόμο αντιμετώπιζε τη μητέρα μου με χαμόγελο και ευγένεια. Έχει τύχει να προχωράμε μαζί στο δρόμο και να αναγνωρίσουν έμενα. Μου είπε “τώρα είναι η σειρά σου”. Θα ήθελα να επιστρέψει στην τηλεόραση σε κάτι που να είναι ήρεμη και να της αρέσει», επεσήμανε ο ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε: «Έχει πικραθεί από τον χώρο γιατί ήταν άκομψος ο τρόπος που σταμάτησε από την Eurovision και τη στεναχωρεί. Θα ήθελα να κάνουμε κάτι τηλεοπτικό μαζί, είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω».

Για την προσωπική ζωή του δήλωσε: «Υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή, αν προγραμματιστεί και όχι στην τύχη. Η κοπέλα μου είναι πάρα πολύ καλή με κατανόηση και υπομονή. Όταν μου γκρινιάζει η κοπέλα μου, αγκαλιαζόμαστε και μας περνάει».

Διαβάστε επίσης:

Δάφνη Μπόκοτα: Δείτε τον 25χρονο γιο της, Νίκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ