Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής The 2night show ήταν το βράδυ της Τρίτης ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης.

Ο ίδιος μίλησε για τη ζωή του αλλά και για την επαγγελματική του επιτυχία, αλλά και για, τις δυσκολίες αλλά και τις χαρές που έχει πάρει. Μάλιστα τόνισε πως του αρέσει η επαφή με τον κόσμο και τους διαδικτυακούς χρήστες, εξηγώντας: “Έφαγα βρίσιμο στο Twitter στην αρχή απαντάω πάντα σε αυτά, λέω ότι δεν θα δώσω σημασία αλλά τελικά απαντάω”.

«Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει»

Ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ξεκαθαρίσει όσο αφορά στα σχόλια που μιλούν για παχυλές αμοιβές: “Δεν παίρνουν πολλά οι παραγωγές μου, παίρνουν αυτά που πρέπει να πάρουν. Κάνω παραγωγές για τα κανάλια, τα κανάλια πληρώνουν. Τα “deal” τα κλείνει ο Κοκλώνης. Είμαι περήφανος που τα έχω καταφέρει. Δεν μπορώ να βλέπω παραγωγές που σκίζουν και είναι από μη Έλληνες παραγωγούς. Έχω 670 άτομα στην παραγωγή Έλληνες. Να μην παρεξηγηθεί αυτό Οι θέσεις εργασίες καλύπτονται από άτομα που μένουν στην Ελλάδα μόνιμα… Δεν ισχύει ότι πληρώνουμε ακριβά. Ο Κοκλώνης είναι ένας εργολάβος εκτελεί παραγωγές για το κανάλι. Αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση τις παραγωγές μας τις έχει παραγγείλει το κανάλι. Για να “σκάσει” κάτι πρέπει να “σκάσει” πρώτα το κανάλι”.

Για την Airfast

Ο Νίκος Κοκλώνης αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βίωσε, αλλά και το άδοξο τέλος της Airfast Tickets “Έφυγαν όλοι και έμεινα χωρίς ένα ευρώ. Δεν είχα ένα ευρώ. Όταν η Airfast δεν έβγαζε ένα εισιτήριο κράτησα όλο το προσωπικό και πληρωνόταν για ένα χρόνο, και με έβριζαν μετά. Δεν είχα να φάω αλλά δεν το έβαλα κάτω. Έπεσα και σηκώθηκα. Δεν είμαι δήθεν και να μου πεις σκούπισε το πλατό, θα το κάνω”.

To project του J2US

Μέσα από το φαντασμαγορικό σόου J2US, ο Νίκος Κοκλώνης έδειξε το πηγαίο χιούμορ αλλά και το ταλέντο του στο να κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει. Όπως τόνισε, “δεν έχουμε celebrities στην Ελλάδα, celebrity είναι ο κόσμος εκεί έξω που παλεύει. Οι ρόλοι αλλάζουν σήμερα έχω εγώ λεφτά αύριο έχει η κυρία απέναντι. Μπορεί να αλλάξουν πολλά πάνω μου, το σακάκι μου, το ρολόι μου, αλλά ο Νίκος είναι ο ίδιος. Δεν θα αλλάξω ποτέ”. Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για την αλαζονεία κάποιων celebs: “Είμαι στο J2US, όχι στο τωρινό και έχω κάποια, δεν θα πω ποια, που με τα δικά μου δεδομένα θεωρώ ότι είναι σταρ. Μίλησε τόσο άσχημα σε μια κοπέλα. Της το είπα και μου απάντησε “Ξέρεις πόσοι έχουν φύγει από εμένα;”. “Και το λες με καμάρι;” της είπα. Θέλω να είμαστε όλοι απλοί”.

Η περιπέτεια της υγείας του

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να μιλήσει για πρώτη φορά για ένα πρόβλημα υγείας που πέρασε: “Πήγαμε ταξίδι με τον Τρύφωνα Σαμαρά, δεν ένιωθα καλά κι έκανα εξετάσεις. Μου λέει ο γιατρός καλά σε βλέπω αλλά τσεκάραμε κάτι δείκτες κι ήταν χάλια. Δεν ήξερα αν θα τα βγάλω πέρα. Εκεί κατάλαβα ότι ήρθαμε εδώ για κάποια μαθήματα και για αναμνήσεις. Μόνο ο Τρύφωνας το ήξερε. Δεν θα χαλάσω την εικόνα του happy Νίκου. Δεν θα κάνω καβάντζα και ένα ευρώ να έχω, θα το δώσω σε όποιον το έχει ανάγκη. Υπάρχει κι ο Νίκος που έχει χίλια προβλήματα κι αυτός είναι μπροστά για να παλεύει για άλλες οικογένειες”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ