Το Σάββατο ο Νίκος Κοκλώνης παρουσίασε ένα ακόμη επιτυχημένο J2US στον Alpha με τον ίδιο να αποδεικνύει πως χάρη στην ευρηματικότητα, την πάντα ανεβασμένη του διάθεση και τους συνεργάτες του, το λαμπερό σόου είναι No1 στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό το Σάββατο, μάλιστα, η ψαλίδα άνοιξε διάπλατα υπέρ του J2US αφού το ποσοστό του έφτασε στο 15,2% έναντι 10,6%, ενώ στις γυναίκες 25-44 το ποσοστό του σκαρφάλωσε στο 20,2% έναντι 11,7% του επόμενου σε τηλεθέαση προγράμματος.

Πιο συγκεκριμένα, στο live του Σαββάτου οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Ο Νίκος Κοκλώνης όχι μόνο κατάφερε να… ανακατέψει την τράπουλα αλλάζοντας τα ζευγάρια αλλά με την εμφάνισή του στη σκηνή ως Σάκης Ρουβάς με το τραγούδι «Μην αντιστέκεσαι», ανέβασε το κέφι στα ύψη. ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές.

Πώς ο ίδιος εισπράττει αυτή τη μεγάλη επιτυχία; Με χαμόγελο και θετική διάθεση, όπως πάντα άλλωστε. Τη Δευτέρα το πρωί, ο παρουσιαστής και CEO της Barking Well, ανέβασε ένα αισιόδοξο post. Τα σχόλιά του στέλνουν ένα χαρούμενο μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Αδράξτε τη μέρα, γραπώστε την και κάντε την ό,τι θέλετε! Να έχετε μια τέλεια εβδομάδα φίλοι μου».

Η φράση carpe diem δηλαδή «Άδραξε τη μέρα», χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε ένα ποίημα στο Odes Book I , από τον ποιητή Οράτιο,. Και αν σας θυμίζει κάτι η ατάκα αυτή, σας συμβουλεύουμε να ανατρέξετε στην ταινία του 1989, «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», όπου ο Ρόμπιν Ουίλιαμς υποδύεται τον καθηγητή της Αγγλικής φιλολογίας που μυεί τους μαθητές τους στο αληθινό νόημα της φράσης. Carpe diem σημαίνει να ζούμε τη ζωή σας στο έπακρο κατανοώντας πως κάθε μέρα μάς προσφέρει πολλές ευκαιρίες.

Ο Νίκος Κοκλώνης, λοιπόν, κόντρα στις δύσκολες μέρες που περνάμε μας προτρέπει να αδράξουμε την ευκαιρία και να έχουμε μια τέλεια εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ