Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν –με την εταιρεία του Barking Well Media να διευρύνει τη συνεργασία της με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς με νέες εκπομπές και φορμάτ–, ο Νίκος Κοκλώνης την Κυριακή 6 Ioυνίου βρέθηκε αυθημερόν στη Μύκονο.

Ο επιχειρηματίας πέρασε την ημέρα στο Nammos στην Ψαρού, όπου συναντήθηκε με τους καλούς του φίλους Αντώνη Ρέμο και Αντώνη Δημητριάδη. Ο τελευταίος είναι στενός συνεργάτης του τραγουδιστή και φέτος έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής στην εκπομπή Mega Star, ενώ είναι ο ιθύνων νους του επιτυχημένου μουσικού προγράμματος Σπίτι με το Mega.

Στην παρέα των τριών αντρών προστέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από καιρό στο νησί, όπου διατηρούσε για χρόνια σπίτι στη Φτελιά. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες το σπίτι άλλαξε χέρια μέσω δημοπρασίας και πέρασε στην ιδιοκτησία του Αιγύπτιου επιχειρηματία Χαμέντ Ελ Σιάτι, πατέρα του Καρίμ, ο οποίος είναι παντρεμένος με το τοπ μόντελ Άνα Μπεατρίς Μπάρος.

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» (12-18 Ιουνίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ