Μια Κυριακάτικη βόλτα στο Περιστέρι έκαναν ο Νίκος Κοκλώνης με τη Βίκυ Σταυροπούλου. Οι δυο καλοί φίλοι συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό και μάλιστα ο ceo της Barking Well media μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε σε story του μια φωτογραφία τους όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι και έγραψε: «Μου έλειψες πολύ! Σε αγαπάω γυναικάκι μου». Ο παρουσιαστής έχει στενή σχέση με την ηθοποιό και όπως την αποκαλεί και ο ίδιος είναι το «γυναικάκι» του.

Όπως είχε αναφέρει και η Βίκυ Σταυροπούλου σε συνέντευξη της για τον Νίκο Κοκλώνη: «Έχω πάθει πολιτισμικό σοκ. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλούς συνεργάτες, αλλά με αυτόν τον άνθρωπο που ξέρει τόσο καλά να φτιάχνει ομάδες και να αγκαλιάζει τον κόσμο είναι διαφορετικά.

Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που μόλις τελείωσε το πρώτο J2US έστειλε μήνυμα στην ενδυματολόγο, τη μακιγιέζ και σε όλη την ομάδα. Αυτό με συγκίνησε πολύ. Και υπάρχει και το έργο του, που δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος, Βοηθά πολύ όποιον έχει ανάγκη. Και γι’ αυτό με τύλιξε και τον παντρεύτηκα».

Διαβάστε επίσης:
Νίκος Κοκλώνης: Το τηλεφώνημα στον αέρα της Ζαρίφη που συγκίνησε τον Τρύφωνα Σαμαρά

Νίκος Κοκλώνης: Για φαγητό στο εστιατόριο της αδερφής του στη Νέα Υόρκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ