Τους καλεσμένους του 11ου live του J2US αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης σε δηλώσεις του στην εκπομπλη «Super Κατερίνα». Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου του Alpha βρέθηκε στην Κύπρο μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη. Μιλώντας όμως, στην κάμερα της εκπομπή ςτης Κατερίνας Καινούργιου, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για τους καλεσμένους που θα δούμε στο 11ο live του J2US.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» τον συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη κι εκείνος μίλησε για τις εκπλήξεις που ετοιμάζει στο επόμενο live. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως από αυτό το Σάββατο στο 11ο live το J2US θα βγει ζωντανά σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Πήγα στην εκπομπή του Λούη, πέρασα τέλεια κι εγώ και η Βίκυ Σταυροπούλου και είμαι χαρούμενος που βγαίνουμε ζωντανά και σε Ελλάδα και σε Κύπρο αυτό το Σαββατοκύριακο. Να δώσω αποκλειστικό, θα έχουμε καλεσμένους, Light, Γιώργο Τσαλικη και Μανώλη Κονταρό. Θα γίνει χαμός αυτό το Σάββατο» αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Στην ερώτηση για την απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Στα μεγάλα πάρτι και τα μεγάλο σόου όπως το J2US ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Μας έχει υποσχεθεί ότι θα τραγουδήσει. θα το δούμε μαζί όλοι το Σάββατο».

Ακόμη, αναφερόμενος στο φινάλε του J2US είπε: «Κάτι θα κάνουμε που θα συζητηθεί».

Τέλος, στην ερώτηση αν γνωρίζει πως υπάρχουν φήμες για να κάνουν μαζί εκπομπή ο Τζέιμς Καφετζής και η Super Κική, ανέφερε: «Θα μπορούσαν να κάνουν ένα ταξιδιωτικό. Ο Τζέιμς το ταξιδιωτικό το πηγαίνει γύρω γύρω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ