Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή μέρα για τον Νίκο Χατζηνικολάο και τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, καθώς είχαν επέτειο γάμου.

Το ζευγάρι συμπλήρωσε 17 χρόνια έγγαμου βίου, έχοντας δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια, αποτελούμενη από τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο, την Εύα και τον Κωνσταντίνο.

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, ο anchorman του ANT1 δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο τους, συνοδευόμενη από τρυφερά λόγια αγάπης.

«24 Ιουνίου 2004! Πέρασαν από τότε 17 χρόνια, γεμάτα αγάπη! Και ήρθαν τρία υπέροχα παιδιά! Σε λατρεύω! Είσαι η ζωή μου! Χρόνια μας πολλά μωρό μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Χατζηνικολάου μοιράζεται με τους followers τους φωτογραφία από τον γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το μήνυμά του τότε ήταν το εξής: “Από τότε πέρασαν 16 όμορφα χρόνια… Άλλοτε σαν γιορτή και άλλοτε με δυσκολίες,αλλά πάντα με αγάπη και σεβασμό! Την λατρεύω! #valentines #valentines_day”.

Με μία τρυφερή φωτογραφία -από το πάρτι του γάμου τους- είχε γιορτάσει ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Ιούνιο του 2020 την επέτειο γάμου του με την Κρίστη Τσολακάκη. “24 Ιουνίου 2004! Πριν από 16 υπέροχα χρόνια και βέβαια πριν από… τρία παιδιά! Την λατρεύω! #επέτειοςγάμου”, ανέφερε στη λεζάντα του post του,

Και το 2019, όμως, είχε κάνει κάτι αντίστοιχο, αναρτώντας ένα ασπρόμαυρο καρέ στο προφίλ του. “Πέρασαν 15 υπέροχα χρόνια από εκείνη τη μέρα! Σε λατρεύω και θέλω να κρατήσει για πάντα! #love you #forever #weddingday”, είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες: Instagram/nikoschatzinikolaou – NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ