Η χθεσινή ψηφοφορία μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μπλε που σχολίασαν τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού καθώς και την άποψη του Σάκη Κατσούλη για την υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά.

Ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη διαφωνία του με τη στάση του παίκτη των κόκκινων φέρνοντας σαν παράδειγμα ένα περιστατικό από την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στο Survivor ενώ αποκάλυψε ότι ο του είχε πει πως όταν γυρίσει στο χωριό του θα του πετάνε ντομάτες.

«Φίλε να σου πω κάτι; Τι δεν μου άρεσε στο χθεσινό συμβούλιο; Ψηφίζουν όλοι την Μελίνα και μιλάνε. Ξαφνικά πετάγεται ο Κατσούλης και λέει πολύ σωστά ψήφισαν οι μπλε γιατί πρέπει η Μελίνα να πάει στο σπίτι της να αναρρώσει και τέτοια. Πρόσεξε κι εγώ συμφωνώ σε αυτό που είπε. Όμως ξέρεις τι δεν μου άρεσε;

Στο δικό μας παιχνίδι, όταν ψήφισα την Κεφαλά για να φύγει και της έλεγαν οι γιατροί βγάλε το κολάρο κι είσαι μια χαρά, της έλεγε ο Κατσούλης κι οι άλλοι όχι φόρα το για να μην ψηφιστείς και φύγεις. Μου έκαναν ολόκληρο πόλεμο, όταν την ψήφισα, έκαναν απεργίες και με έδειχναν με το χέρι. Βγαίνοντας έξω από το συμβούλιο μου έλεγε ότι θα γυρίσεις στο χωριό σου και θα σε φτύνουν και θα σου πετούν και ντομάτες. Στο ορκίζομαι», είπε ο Νίκος Μπάρτζης στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Στάθη Σχίζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ