Δέκα μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που η 38χρονη παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη και ο επιχειρηματίας Μιχάλης Ανδρούτσος έγιναν πρώτη φορά γονείς. Εκτός από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αυτή την περίοδο προετοιμάζουν την καλοκαιρινή βάφτιση της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Σοφία. Όσο για τον γάμο τους, η ίδια έχει αποκαλύψει πως δεν έχουν ορίσει ακόμα ημερομηνία.

Ο φακός του ΟΚ! απαθανάτισε την ευτυχισμένη οικογένεια στο Ζάππειο και στον Εθνικό Κήπο – εκεί η Νικολέττα προτιμάει κιόλας να αθλείται τακτικά, καθώς, όπως αποκάλυψε, πήρε 30 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πλέον προσπαθεί με σωστή διατροφή και γυμναστική να επανέλθει στο αρχικό της βάρος.

Μάλιστα η ίδια στα συχνά Q & A της στο Instagram απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις των φίλων της που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα. Σε ένα από αυτά εξομολογήθηκε πρόσφατα πως πέρασε θλίψη μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ παρότρυνε τους ακολούθους της να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους αν βιώνουν κάτι παρόμοιο.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ