Σχεδόν 13 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Εκτός από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αυτή την περίοδο η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας προετοιμάζουν τον γάμο και τη βάφτιση της κόρης τους, που θα πάρει το όνομα Σοφία.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η γαμήλια τελετή θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι – σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, πιθανότατα τον Αύγουστο – και θα ακολουθήσει ένα όμορφο πάρτι για τους καλούς τους φίλους. “Ο γάμος θα γίνει σε διαφορετική ημερομηνία από τη βάφτιση. Θα είναι ένα όμορφο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού. Είναι πολύ ευτυχισμένοι κι έχουν μια μαγική καθημερινότητα”, είχε αναφέρει στην εφημερίδα Real Life πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. Η βάφτιση της κόρης τους, από την άλλη, θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Ακόμα δεν έχουν οργανώσει πολλά πράγματα, όμως υπάρχουν χρόνος και διάθεση.

Αυτό το διάστημα η ευτυχισμένη οικογένεια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύθνο. Η Νικολέττα και ο Μιχάλης ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες, λίγο πριν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα για το διπλό μυστήριο. Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η παρουσιάστρια δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους στο κυκλαδίτικο νησί.

Φωτογραφίες: Instagram/nikolettaralli

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ