Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα ηθοποιός Νικολέττα Καρρά μοιράστηκε μοιράζεται στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στην εκπομπή The 2night show. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη δύσκολη τριετία που πέρασε και τις αλλαγές που έγιναν στην προσωπική της ζωή.

Νικολέττα Καρρά: Ο κορονοϊός, το διαζύγιο και τα προβλήματα στη δουλειά

Όπως εξήγησε η Νικολέττα Καρρά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η δύσκολη τριετία που πέρασε οφειλόταν σε ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Ήταν ο κορονοϊός που τους επηρέασε όλους, το διαζύγιο από τον Φώτο Πιττατζή μετά από 7 χρόνια, αλλά και οι δυσκολίες στη δουλειά λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Η Νικολέττα Καρρά στο πλατό του The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Η Νικολέττα Καρρά στο πλατό του The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είχε να κάνει με όλα τα θέματα που συνέβησαν. Το ένα ήταν ο κορονοϊός που ήταν δύσκολο για όλους. Το άλλο ήταν ο χωρισμός που με πέτυχε εκεί. Το τρίτο ήταν το επαγγελματικό, το οποίο είχε σταματήσει έτσι κι αλλιώς λόγω των συνθηκών του κορονοϊού. Ήταν λίγο δύσκολο τριετία, ήταν λίγο ζόρικη. Σε ειδικό είχα ξεκινήσει να πηγαίνω λίγο πιο πριν. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία. Υπήρχαν στιγμές που κοίταζα το ταβάνι κι αναρωτιόμουν «τώρα τι τέλος μπορεί να έχει όλο αυτό;». Επειδή έχω περάσει όμως πάλι δύσκολα, γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω, δηλαδή έχω περάσει πολύ όμορφα και πολύ δύσκολα», είπε η Νικολέττα Καρρά στην εκπομπή.

Νικολέττα Καρρά: «Δεν είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις»

Παράλληλα, η Νικολέττα Καρρά μίλησε για το γεγονός ότι έχει αποτραβηχτεί από τις πολλές συνεντεύξεις. «Δεν είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις. Είναι ένα θέμα αυτό. Η δουλειά μας όπως γνωρίζεις, όχι μόνο των ηθοποιών, γενικά της showbiz, έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις. Έχω αυτό το θέμα, ότι στην προσωπική μου ζωή θέλω να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που τους συμπαθώ και με συμπαθούν και όχι γιατί πρέπει. Με δυσκολεύει να βρίσκομαι με ανθρώπους που αισθάνομαι ότι δεν επικοινωνούμε όπως πρέπει», είπε και εκμυστηρεύτηκε ότι την ενοχλεί ο τρόπος που μπορεί να διαχειριστούν της δηλώσεις της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ