Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (19/4) η είδηση πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ήταν 25 Αυγύστου 2010 όταν ο Νικόλαος και η Τατιάνα ενώθηκν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, ο γιος της, ο πρίγκιπας Ιωακείμ και η σύζυγός του Πριγκίπισσα Μαρία, οι Σουηδοί νεόνυμφοι διάδοχοι Βικτώρια και ο πρίγκιπας Ντάνιελ, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η ηθοποιός Κιέρα Τσάπλιν, εγγονή του θρύλου του κινηματογράφου.

Η Τατιάνα είναι η θετή αδερφή του επί τρία χρόνια φίλου του Τσάπλιν, του χρηματοδότη της Βενεζουέλας Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ, ο οποίος θα γίνει κουμπάρος. Το παρών στον γάμο έδωσαν επίσης οι κληρονόμοι της ελληνικής ναυτιλίας Σταύρος και Ευγενία Νιάρχος.

Πώς παρουσίασε ο ξένος Τύπος το διαζύγιο του ζευγαριού;

Το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας εξέδωσε ανακοίνωση για τον χωρισμό του ζευγαριού γράφοντας:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».

Όπως ήταν φυσικό η είδηση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου σε χρόνο dt και τα ξένα μέσα έκαναν την είδηση viral.

Το People, το Hello Magazine, το Us Weekly και το Royal News έγραψαν για τον χωρισμό του γιού του τέως βασιλιά και της Τατιάνας, με πηχαίους τίτλους.

Δείτε παρακάτω πώς έγραψαν για το διαζύγιο τα ξένα μέσα:

Το UsWeekly
To Royal News
To People
To Hello Magazine

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ