Στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε ο Νικηφόρος Βυθούλκας το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Μετά από έναν sold out χειμώνα στο Voodoo club της Αθήνας αλλά και στο Delilah Nights της Θεσσαλονίκης, ο Νικηφόρος θα περνάει πλέον τις Παρασκευές του, στο παραλιακό Voe.

Ο Νικηφόρος, ο αγαπημένος καλλιτέχνης που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει, επέστρεψε στην Αθήνα και στη σκηνή του Voe Athens, στο οποίο έκανε πρεμιέρα στην Παρασκευή 13 Μαΐου.

Ο τραγουδιστής σήμερα εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» όπου τραγούδησε τη νέα του μπαλάντα «Ζω ή έχω πεθάνει και μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα και την περιοδεία που ετοιμάζει σε όλη την Ελλάδα.

Κάθε Παρασκευή, θα βρίσκεται στην καλοκαιρινή έκδοση του Voodoo Athens, στο οποίο τον είδαμε τον χειμώνα που μας πέρασε. Για άλλη μια φορά έρχεται να μας χαρίσει ένα μοναδικό καλοκαίρι με τις μοναδικές και ανεβαστικές τους επιτυχίες.

Παράλληλα με τα ήδη γνωστά κομμάτια του, οι θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν. Μάλιστα το ΟΚ! βρέθηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ που πραγματοποιήθηκαν στο Nasioutzik Mansion υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Sherif Francis.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ