Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν χθες Δευτέρα 31/1 ο Νικηφόρος και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, το XFactor, αλλά και το J2US με την Ιωάννα Τούνη. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα εξομολογήθηκε ότι στην αρχή φοβήθηκε να είναι μουσικό ζευγάρι με την Ιωάννα Τούνη, θεωρώντας ότι δεν θα ταιριάξουν. Γνωρίζοντάς την όμως, άλλαξε γνώμη και απέεκτησε μια καλή φίλη.

«Δεν ήθελα με τίποτα να πάω στο J2US, αλλά όταν συναντήθηκα με τον Νίκο Κοκλώνη του είπα ότι “είσαι αυτό που βλέπω στην τηλεόραση”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω με τίποτα ότι θα είναι αυτό. Ο Νίκος έιναι και φοβερός εργοδότης. Όλος ο κόσμος που δουλεύει γι’ αυτόν είναι πολύ ικανοποιημένος και είναι σημαντικό αυτό», είπε μιλώντας για το J2US.

Ο Νικηφόρος αναφέρθηκε και στο μουσικό του ταίρι στο J2US, την Ιωάννα Τούνη: «Το δύσκολο κομμάτι ήταν ο παρτενέρ μου. Μου είπαν ότι θα είμαι με την Ιωάννα Τούνη και απάντησα “παιδιά με τίποτα”, γιατί είχα στο μυαλό μου ότι είναι ένα κορίτσι πολύ πληθωρικό και δεν θα μπορούσα να έχω ρόλο στη σκηνή και ότι οι προσωπικότητές μαας – χωρίς να την ξέρω- δεν ταιριάζουν γιατί είμαι χαμηλών τόνων. Τελικά γνώρισα ένα πλάσμα που είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Ο κόσμος που δεν την ξέρει ίσως να φαντάζεται άλλα πράγματα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη: «Πριν να βγει στη σκηνή είχε απίστευτο τρακ. Ήταν απίστευτο αυτό που έβλεπα. Είχε έναν φόβο στα μάτια, σαν μικρό κορίτσι. Η Ιωάννα είναι αυθόρμητη και είναι αυτό που βλέπεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ