Η Νίκη Λυμπεράκη απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Mega μάλιστα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την Κρήτη όπου βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, η Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται στα Χανιά μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Χατζόπουλο και τον γιο τους. Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε μια σπάνια φωτογραφία από τις διακοπές της.

Στην τρυφερή φωτογραφία ποζάρει στο λιμάνι ο σύντροφός της και δικηγόρος όσο έχει στους ώμους του τον γιο τους, Πάνο Μάξιμο. «Εκείνος & Εκείνος… Ο κόσμος όλος» έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Νίκη Λυμπεράκη βάφτισε τον γιο που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Ακροπόλεως τον Οκτώβρη του 2021.

Ο γιος τους ονομάστηκε Πάνος-Μάξιμος, όπως λέγεται και ο μπαμπάς της, ενώ χρέη νονάς ανέλαβε η δημοσιογράφος Έφη Αλεβίζου. Η διακόσμηση που επέλεξαν ήταν λιτή με μπλε και πράσινα μπαλόνια ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν καλάθια γεμάτα με πολύχρωμα λουλούδια με το όνομα του μικρού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ