Η Μίνα Αδαμάκη και η Νένα Μεντή επί τρία χρόνια στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Τρεις Χάριτες» υποδύονταν τις αδελφές. Μετά την απώλεια της Μίνας Αδαμάκη η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, η Νένα Μεντή αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχαν εκείνα τα χρόνια επισημαίνοντας πόσο όμορφα είχαν περάσει. Παρόλα αυτά οι δύο ηθοποιοί δεν συνδέονταν με φιλία.

«Πολλά από αυτά που δείξατε στο ρεπορτάζ για τη Μίνα δεν τα ξέρω καν. Τα άκουσα τώρα. Ότι οι γονείς της δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός ας πούμε ή ότι είχε σπουδάσει νομικά. Δεν ήμασταν φίλες με τη Μίνα, δεν ήμασταν κοντά. Δεν πολυταιριάζαμε να το πω έτσι. Όμως η δουλειά που κάναμε στις “Τρεις Χάριτες” τρία χρόνια μ’ έκανε να την εκτιμήσω πάρα πολύ, να τη θαυμάζω και σαν συνάδελφο και σαν ηθοποιό», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: Αυτό που έχω να πω για τη Μίνα, που ίσως να μην το ξέρει ο πολύς κόσμος, είναι ότι η Μίνα ήταν μοναχικός άνθρωπος. Αυτό που έβγαζε στην τηλεόραση -επειδή η τηλεόραση αποκαλύπτει τον αληθινό μας εαυτό- δεν ήταν έτσι, ήταν εσωστρεφής και μοναχική. Δεν ξέρω καν κομμάτια της ζωής της, ότι είχε έρωτες πολλούς. Όμως, στις “Τρεις Χάριτες” πέρασα από τα καλύτερα επαγγελματικά κομμάτια της ζωής μου και πιστεύω και εκείνη και η Άννα, γιατί κατουριόμασταν στο γέλιο πραγματικά.

Αυτό θέλω να το πω για τη Μίνα, αλλά λέω ότι όλα εκ των υστέρων τα σκεφτόμαστε, λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα», δήλωσε η Νένα Μεντή για τη Μίνα Αδαμάκη στην εκπομπή «Γεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ