Νεκρός βρέθηκε ο 31χρονος ηθοποιός Moses J. Moseley, γνωστός για τον ρόλο ως ζόμπι στη σειρά The Walking Dead. Η μάνατζερ του Τάμπαθα Μίντσιου, επιβεβαίωσε την είδηση ​​στο ET, λέγοντας ότι ο ηθοποιός «πέθανε στην Ατλάντα της Τζόρτζια».

«Ως μάνατζερ και φίλη του για σχεδόν 10 χρόνια, μπορώ να πω ότι θα μας λείψει πολύ. Ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος και αν είχες μια κακή μέρα, την έκανε καταπληκτική. Λάτρευε τις ταινίες και ήταν πάντα ενθουσιασμένος που ήταν στα γυρίσματα και έκανε νέους φίλους. Αγαπούσε τους θαυμαστές του, τους φίλους του και την οικογένειά του και θα έκανε τα πάντα για να τους βοηθήσει». «Ο κόσμος έχασε ένα καταπληκτικό ταλέντο και μια υπέροχη καρδιά», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η αστυνομία ερευνά ακόμα τις συνθήκες του θανάτου του. Η οικογένειά του είχε υποβάλλει αναφορά στις Αρχές, καθώς δεν μπορούσε για μέρες να επικοινωνήσει μαζί του. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σώμα του Moseley βρέθηκε χθες από τις αρχές και ότι μέλος της οικογένειας είχε υποβάλλει αναφορά ότι ήταν αγνοούμενος καθώς δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του για αρκετές ημέρες

Ο Moses είχε συμμετάσχει σε έξι επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead, ενώ είχε εμφανιστεί επίσης, στα Watchmen, Queen of the South και The Hunger Games: Catching Fire.