Ήταν 15 Σεπτεμβρίου 2018 όταν η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η ερμηνεύτρια και ο τότε σύντροφός της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Ταράτσα του Φοίβου παρουσία 400 καλεσμένων με κουμπάρους τον μουσικοσυνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και την κολλητή φίλη της τραγουδίστριας, Μόνικα Κασάνη.

Η φωτογραφία που ανέβασε για την επέτειο τους

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και όπως έχει πει σε συνέντευξή της η Νατάσσα, παντρεύτηκαν την ίδια που μέρα που γνωρίστηκαν.

Διπλή επέτειο σήμερα λοιπόν γιορτάζει η Νατάσσα Μποφίλιου, αφού γιορτάζει 11 χρόνια από τη γνωριμία τους και 5 από τον γάμο τους.

Η ερμηνεύτρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της στην οποία έδειχνε ένα μικρό βαζάκι με το καπάκι να έχει σχεδιασμένο ένα ζευγάρι, το οποίο θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι εκείνη με τον σύζυγό της.

Στη φωτογραφία η Νατάσσα γράφει επίσης τον αριθμό 11.

«Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου», έχει πει σε συνέντευξή της η Νατάσσα Μποφίλιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ