Η Νατάσα Θεοδωρίδου εκτός από μία επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι και μία περήφανη μαμά δύο κοριτσιών, της Χριστιάνας και της Ανδριάνας.Τα δυο κορίτσια που φαίνεται πως δεν ζήλεψαν τίποτα από τον κοσμο της showbiz, ακολούθούν διαφορετικούς δρόμους από εκείνον της διάσημης μαμάς τους.

Με την Χριστιάνα Μπέτα την μεγαλύτερη κόρη της, η οποία ασχολείται με την ζωγραφική και έχει σπουδάσει νομικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα μετά το διαζύγιο της με τον μπαμπά της κόρης της δεν κύλησαν όλα ρόδινα. Οι δυσκολίες και η αγωνία για το αύριο τις έδεσαν περισσότερο και σήμερα χαμογελούν ευτυχισμένες που η μία έχει την άλλη στα δύσκολα και στα εύκολα.

Η Ανδριάννα Φουστάνου, η μικρότερη κόρη της σπουδάζει φιλολογία και είναι το μικρό και χαϊδεμένο της οικογένειας . Οι κόρες της είναι η αδυναμία της, η δύναμή της, το στήριγμα της έχει αποκαλύψει σε δημόσιες εξομολογήσεις της , περήφανη για τα δυο της παιδιά που υπεραγαπά.

H Nατάσα Θεοδωρίδου με τις δυο τις κορες στο σπίτι τους στην Κηφισιά. Η τραγουδίστρια πια είναι απο απο τα πρώτα ονόματα στο μουσικό στερέωμα και βλέπει πια η ζωή να της χαμογελά

Τα δύσκολα πέρασαν και εκείνη καμαρώνει τις δυο της κόρες που εχούν γίνει δύο καλοί άνθρωποι, όπως της αρέσει να λεει. Όσοι γνωρίζουν την Νατασα Θεοδωρίδου μιλούν για μια μαμά τρυφερή  που καμαρώνει και στο πρόσωπο των κοριτσιών της βλέπει την μεγαλύτερη της επιτυχία.

Φωτογραφίες: Instagram/Natasatheodoridou

Remaining Time-0:21

Fullscreen

Unmute