Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της, καθώς αναφέρθηκε στην οικογένειά της και τη στήριξη που είχε από αυτή στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και ανέφερε αρχικά: «Είχα μια θαυμάσια οικογένεια και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ».

«Κάθε φορά που μιλάω για την οικογένεια μου συγκινούμαι, γιατί -θέλω να το πω αυτό- η οικογένεια είναι ο πυρήνας, η μικρή κοινωνία και το κέντρο του ανθρώπου. Επειδή έρχονται πολύ νέοι και με ακούνε -σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε και αγκαλιάζετε τη μουσική μου- πρέπει να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους σέβεστε, να τους ακούτε.

Είναι τόσο σημαντικά και όμορφα από καρδιάς τα λόγια τους. Είναι η άδολη αγάπη, η πιο αγνή αγάπη σε όλο τον κόσμο που δεν θα την συναντήσεις ποτέ και πουθενά. Πρέπει να τους ακούμε γιατί μετά, όταν περνάνε τα χρόνια, έρχονται όλα αυτά και κάθονται κάπου ωραία σε μια πλευρά της καρδιάς και του μυαλού. Να αγαπάτε τους γονείς σας, να τους ακούτε, να τους σέβεστε και να λέτε και τη γνώμη σας», είπε στη συνέχεια η Νατάσα Θεοδωρίδου δακρισμένη.

Διαβάστε επίσης:
Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα της με τον Γιώργο Κακοσαίο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Αναβάθμισε το τζιν παντελόνι της με μια κίνηση – Σπάνια κοσμική έξοδος

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγούδησε στον γάμο του Stan και της Βέρας Σωτηροπούλου – Η αφιέρωση του τραγουδιστή στη σύζυγό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ