Στα τέλη Ιουνίου η Νατάσα Ράγιου βίωσε την πιο δύσκολη απώλεια της ζωής της.

Η αγαπημένη μητέρα της, Ελένη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, βυθίζοντας την ίδια και τους οικείους της στο πένθος και τη θλίψη.

Μάλιστα, τότε, η δημοσιογράφος και πολιτικός την είχε αποχαιρετήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση.

Βρήκα αυτό το σημείωμα που μου είχες αφήσει, πάνε πολλά χρόνια.. (Σκάλιζα τις φωτογραφίες σου στα μπαουλάκια, που…

Posted by Natasa Ragiou on Monday, June 28, 2021

Ένα μήνα μετά το δυσάρεστο γεγονός, η Νατάσα Ράγιου χαμογελάει ξανά και συνεχίζει τη ζωής κρατώντας για πάντα στο μυαλό και την καρδιά της τις καλύτερες αναμνήσεις από την μητέρα της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία selfie που έβγαλε μέσα στο αυτοκίνητό της με καλοκαιρινή διάθεση, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Μέτρα χαμόγελα κι άστους να μετράνε σιωπές».

Ωστόσο, η Νατάσα Ράγιου έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Ο έρωτάς της με τον Ελληνοϊταλό αρχιτέκτονα Τζιοβάνι Φαλιέρο καλά κρατεί τα τελευταία δυόμισι χρόνια, παρόλο που έχουν αναβάλλει επ’ αόριστον – λόγω της πανδημίας του κορονοϊού – τον γάμο τους, που αρχικά προοριζόταν να γίνει το καλοκαίρι του 2020.

Το ζευγάρι είναι full in love, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του, ενώ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει τρυφερές φωτογραφίες από τις βραδινές του εξόδους. Μάλιστα, η Νατάσα Ράγιου τον τελευταίο καιρό έχει μετακομίσει μόνιμα στη Ρόδο, όπου ζουν τον έρωτά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ