Η Νατάσα Εξηνταβελώνη πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των Κυριών» όπου υποδύεται την Αμαλία που είναι ερωτευμένη με τον Ντίνο (Αργύρη Πανταζάρα).

Ο ρόλος της Αμαλίας στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών»

«Είναι πολύ περίεργο για μένα, είναι πρωτόγνωρο, δεν είχα κάνει ποτέ μια σειρά, πόσο μάλλον μια σειρά μ’ αυτή την προβολή, καθημερινή σχεδόν. Είναι πάρα πολύ ωραίο και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μεγάλο μάθημα για μένα να δουλεύω και να μπορώ να το δω τόσο άμεσα στον φακό. Να μπορώ να δω τι μπορώ να εξελίξω, τι μπορώ να δουλέψω περισσότερο, είναι μεγάλο σχολείο», δήλωσε η Νατάσα Εξηνταβελώνη στο Happy Day για τον «Παράδεισο των Κυριών».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ένα μεγάλο στοίχημα που έχει να κερδίσει από όλο αυτό. «Βλέπω τον εαυτό μου και το μεγάλο στοίχημα να μπορείς να πεις ότι βγαίνω λίγο απ’ έξω, κατεβάζω λίγο την αυστηρότητα και μπορώ να παρακολουθήσω την ιστορία. Είναι κάτι που δεν είναι απλό και φέτος είδα τον εαυτό μου στον κινηματογράφο και ήταν τεράστιο στοίχημα να πω ότι, σταμάτα να παρακολουθείς τη Νατάσα αν είναι καλή, αν είναι κακή, αν είναι όμορφη, αν είναι άσχημη και παρατήρησε την ιστορία και μπες μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο».

Είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις, στον «Παράδεισο», αυτό είναι αλήθεια. Εγώ παρακολουθώντας τώρα τα επεισόδια, γιατί έχουμε προχωρήσει αρκετά εμείς στα επεισόδια, συνειδητοποίησα πόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν σχεδόν σε κάθε σκηνή. Η Αμαλία είναι ένα νέο κορίτσι, είναι λίγο πριν την ενηλικίωση, είναι πάρα πολύ ερωτευμένη, την κινεί ο έρωτάς της για τον Ντίνο που είναι ο αγαπημένος της. Είναι ένα κορίτσι που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, φέρνει νέες ιδέες στον κύκλο της, αγαπά πάρα πολύ την οικογένειά της, οπότε δεν θα έλεγε πολύ όχι τον πατέρα της και βρίσκεται ανάμεσα σε τεράστια διλλήματα».

Η οντισιόν με τον Αργύρη Πανταζάρα

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη αποκάλυψε ότι έκανε οντισιόν με τον Αργύρη Πανταζάρα για τον ρόλο της Αμαλίας κατευθείαν, έκανε δύο σκηνές από τα πρώτα επεισόδια και μετά δέχτηκε το τηλεφώνημα ότι έχει επιλεγεί.

Η εμπειρία των Καννών με την ταινία Dodo

Επιπλέον η Νατάσα Εξηνταβελώνη μίλησε για την ταινία Dodo του Πάνου Κούτρα η οποία συμμετείχε στο Φεστιβάλ Καννών και ήταν για εκείνη μια τεράστια εμπειρία. «Η ταινία που πρωταγωνιστώ και πήγε και στις Κάννες θα την δούμε πολύ σύντομα, τον άλλο μήνα, θα προβληθεί και στην Ελλάδα. Η ταινία λέγεται Dodo και την σκηνοθετεί ο Πάνος Κούτρας. Παίζουν πάρα πολλοί αγαπημένοι ηθοποιοί. Ήταν πολύ ωραία στις Κάννες. Το εύχομαι σε όλους».

Τα θεατρικά σχέδια

Όσον αφορά στο θέατρο, η ηθοποιός θα συμμετέχει τώρα στο θεατρικό «Η Βίλα (Ο δρόμος που δεν πήραν)» και στη συνέχεια στο «Revolution».

Τα viral βίντεο

Πριν από λίγα χρόνια η Νατάσα Εξηνταβελώνη είχε γίνει viral μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο που αναρτούσε στον λογαριασμό της στο Facebook. Yποδυόμενη μία αυστηρή δασκάλα «διόρθωνε» με ιδιαίτερο τρόπο τα λάθη που κάνουν οι νέοι στη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

«Εκτιμώ βαθιά τον ρόλο της εκπαίδευσης. Αν δεν ήμουν ηθοποιός θα ήθελα να ήμουν δασκάλα. Αλλά δεν το πήρα ποτέ το πτυχίο μου. Κάπου στις αρχές όταν ξεκίνησα να σπουδάζω παιδαγωγικά πέρασα στη σχολή του Εθνικού. Ήταν αδύνατο να συνδυαστεί», ανέφερε στο Happy Day.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ