Φρενίτιδα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την εφαρμογή στα smartphones που με τη βοήθεια του ΑΙ σε δείχνει πώς θα ήσουν σαν απόφοιτος/η αμερικανικού κολλεγίου στα 90’s.

Αρκετοί celebrities έχουν παίξει με την εφαρμογή αυτή, η οποία θα κοστίσει και κάτι λιγότερο από 10 ευρώ για να τη χρησιμοποιήσεις, ανάμεσά τους και η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού στα 90’s ήταν η Ελένη Τσολάκη

Η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποίησε και αυτή την εφαρμογή που έχει κατακλύσει τα social media και το αποτέλεσμα κάτι μας θύμισε.

«Είπα να παίξω κι εγώ μ’ αυτή την εφαρμογή του AI που σου δείχνει πως θα ήσουν απόφοιτη αμερικανικού κολλεγίου στα 90s αλλά είναι ολοφάνερο ότι μάλλον ήμουν η χαμένη δίδυμη αδερφή της @elenitsolaki 😂», έγραψε η παρουσιάστρια και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Όπως βέβαια συμφωνήσαμε και με την Έλενα Πολυκάρπου που της σχολίασε πως είναι κάτι ανάμεσα σε Τσολάκη και Δήμητρα Κατσαφάδου.

Και όταν την κοιτάξαμε ακόμη μια φορά είδαμε πράγματι τη μίξη. 3 σε 1 λοιπόν το αποτέλεσμα της Ναταλίας Γερμανού σε αυτή την εφαρμογή.

Φυσικά η ανάρτηση της απέσπασε πλήθος likes και σχολίων ανάμεσά τους κι εκείνο της Ελένης Τσολάκη που έγραψε: «Τι καλά θα ήταν», βάζοντας πολλά emoji με καρδιές.

Διαβάστε επίσης:

«Ο γιατρός»: Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την πρεμιέρα

Ναταλία Γερμανού για την τραγωδία στο Blue Horizon: «Περιμένω τα απόνερα να πνίξουν και τους θύτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ